Kunstnere

Kunstnere

Granit

Kommer snart

Keramik

Kommer snart

Sanne Friis

Sanne Friis har forelsket sig i keramikkens kunst, lerklumpens uforudsigelige indhold af skjulte former og en helt ny verden af forunderlige farver, der males på leret for at åbenbare sig i nye skalaer og helt andre nuancer i ovnens høje temperaturer.

Sanne eksperimenter og prøver kræfter med sin nye store interesse.Resultatet og nogle af kreationerne kan ses her på siden og flere kan betragtes i galleriets udstillingslokaler.

Henrik Koldby

Henrik er uddannet byggetekniker, og fra tegninger til kunstens verden og det at udtrykke sig på lærredet var springet ikke så langt. Hans figurative streg har han ført med sig over i keramikkens verden, hvor hans forunderlige figurer og væsner med humoristiske titler florerer.

Lad dig fornøje og overraske af Henriks smukke og farverige keramik her i galleriet.

Bronze

Bo Kalvslund

Bo Kalvslund arbejder med skulpturer i bronze efter en traditionel støbemetode der hedder Cire Perdu (tabt voks).  Bo har sit eget støberi, hvor han både støber i sølv og bronze. Bronzeskulpturerne overfladebehandles, poleres eller oxyderes alt efter hvilket udtryk han ønsker fremhævet. Han finder inspiration til sine motiver i naturen, blandt mennesker og i kunsten.