Kunstnere

Kunstnere

Maleri

Maria Kier.
Galleriet præsenterer en ny serie malerier af Maria Kier, som er kendt af mange kunder i galleriet fra en udstilling for 5 år siden.

Marias stil er karikerede portrætskildringer, hvor det enkelte menneskes sindsstemning gror ud af lærredet og vokser frem. Glæd jer til den nye serie af hendes skønne og finurlige malerier over temaer som morskab og tristhed, glæde og sorg, sejre og tab. Hendes malerier viser personer med en afklaring af livet, men som ofte bliver konfronteret med de mere dunkle og ukendte sider af menneskets sind.

Keramik

Sanne Friis

Sanne Friis har forelsket sig i keramikkens kunst, lerklumpens uforudsigelige indhold af skjulte former og en helt ny verden af forunderlige farver, der males på leret for at åbenbare sig i nye skalaer og helt andre nuancer i ovnens høje temperaturer.

Sanne eksperimenter og prøver kræfter med sin nye store interesse.Resultatet og nogle af kreationerne kan ses her på siden og flere kan betragtes i galleriets udstillingslokaler.

Henrik Koldby

Henrik er uddannet byggetekniker, og fra tegninger til kunstens verden og det at udtrykke sig på lærredet var springet ikke så langt. Hans figurative streg har han ført med sig over i keramikkens verden, hvor hans forunderlige figurer og væsner med humoristiske titler florerer.

Lad dig fornøje og overraske af Henriks smukke og farverige keramik her i galleriet.

Bronze

Bo Kalvslund

Bo Kalvslund arbejder med skulpturer i bronze efter en traditionel støbemetode der hedder Cire Perdu (tabt voks).  Bo har sit eget støberi, hvor han både støber i sølv og bronze. Bronzeskulpturerne overfladebehandles, poleres eller oxyderes alt efter hvilket udtryk han ønsker fremhævet. Han finder inspiration til sine motiver i naturen, blandt mennesker og i kunsten.

Bronze

Monica Gaston

Glaskunstner

Bettina Vahle

Glaskunstner